OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Kadirli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Savrun Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı No6 Kadirli/Osmaniye
Vizyon
Kurumuzun geleceği ile ilgili hayal kurmak ,hizmette kaliteye ve verimliliğe önem vermek,milli ekonomiye en iyi şekilde katkı sağlayarak,ekip ruhu ile çalışmak,işin içine sevgimizi katmak ve fedakarca gece gündüz çalışmak;sosyal ve kültürel faaliyetlerin yararına inanmak suretiyle bizi biz yapan milli değerlerimize sahip çıkmak , manevi bağlarımızı güçlendirmek ve halkımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktır.
Misyon
Biz şuna inanıyoruz; hitap ettiği tim kesimlere eşit şekilde işin içine sevgimizi katarak kurumumuz temsilini en iyi şekilde yaparak ;insanların bizden nasıl ve ne şekilde bir hizmet beklediğini hissederek daima güler yüzlü bir şekilde olmak suretiyle; hem ülkemize hem de halkımıza fayda sağlamak ve katkı yapmak bilincinde olunduğu sürece her türlü sevdanın ve hayallerin gerçekleştirilebileceğine inanıyoruz.
Otel Odası :25
Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam Yıl