OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Ağu

2023 Fiyat Listemiz Güncellendi Detaylara Duyurular Kısmından Ulaşabilirsiniz.

Ağu

Ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Okulu projesiyle bugüne kadar 1 milyon 250 bin aileye ulaşıldı. Kapsamı her geçen gün genişleyen projeye muhtarlar da dâhil edildi.

Ağu

"Bağımlılığa Birlikte Dur Diyelim" Tanıtım Programı, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla Ankara'da gerçekleşti.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca okul öncesi öğretmenlerinin okul öncesi kaynaştırma öğrencilerine yönelik "destek eğitim odası" eğitimlerinde ek ders ücreti karşılığı görevlendirilebilmesine imkân sağlandı.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığı, 2022 yılında koyduğu hedeflerin tamamını yılsonu gelmeden tamamlarken 2023 yılına ilişkin hedeflerinde çıtayı yükselterek çalışmalara başladı. Millî Eğitim Bakanlığınca eğitimde fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi ve kalite odaklı eğitimin kitleselleşmesi, evrenselleşmesi amacıyla başlatılan seferberlik, 2023 yılında tüm hızıyla devam edecek.